Download Čítačka 1.1.0 APK for Android



Čítačka 1.1.0
File name: Čítačka.APK
ID: sk.tb.emv.mobile
Version: 1.1.0
File Size: 1Mb



Čítačka Screenshots

Download Čítačka APK
Download Čítačka APK
Free Čítačka APK

Čítačka Details

Čítačka je určená pre klientov Tatra banky, ktorí majú aktivovanú službu Internet banking a využívajú smartphones a tablety s Androidom verziou 2.1 a vyššou. Slúži na generovanie kódov pre vstup do Internet bankingu (desktop verzia) ako aj na potvrdzovanie platieb. Zároveň podporuje funkcionalitu QR kódu generovanom pri platbe v beta verzii nového Internet bankingu, ktorá umožňuje potvrdiť platby bez nutnosti prepisovania účtov a sumy do aplikácie – je potrebné iba odfotiť QR kód z obrazovky a skontrolovať dáta platby v tejto aplikácii.

**************************
Inicializácia aplikácie je možná pomocou konfiguračnej SMS, ktorej zaslanie si môžte vyžiadať zavolaním na službu DIALOG, alebo pomocou QR kódu vygenerovanom priamo v beta verzii nového Internet bankingu v časti “Nastavenia”. Pri inicializácii týmto spôsobom je vyžadovaný kód z Karty a čítačky. Viac informácií o inicializácií nájdete na www.kartaacitacka.sk alebo aj na www.youtube.com/NajlepsiIduZaNami.

Po inicializácii je na ďalšie používanie potrebné už len zvolené heslo do aplikácie.
**************************

Táto aplikácia je rovnocenným autorizačným a autentifikačným nástrojom ako Karta a čítačka a poskytuje úplne rovnaké funkcie (bez potreby zadávať PIN pri každej operácii). Jej používanie je pritom rovnako jednoduché ako používanie SMS kódu. Pri prihlasovaní do Internet bankingu už nebudete potrebovať žiadne iné zariadenie, len svoj mobilný telefón s touto aplikáciou.
Čítačka je zároveň rovnako bezpečná ako štandardný nástroj Karta a čítačka, ktorá je v súčasnosti najbezpečnejším poskytovaným nástrojom pre prácu v Internet bankingu.

Aplikácia pre svoje fungovanie nevyžaduje aktívne dátové služby, hlasové služby, ani nezasiela SMS správy.

Kompletné informácie ako aj podmienky používania Čítačky sú na www.kartaacitacka.sk.

What's new in Čítačka 1.1.0

- využitie entropie pri tvorbe hesla – čím zložitejšie heslo si zvolíte, tým dlhšie si ho nebudete musieť meniť
- videonávod na inštaláciu a inicializáciu
Čítačka | 1113 Reviewers | | Rating: 4.2

Download Čítačka 1.1.0 APK

Previous
Next Post »