Download City Gross 2.10 APK for Android



City Gross 2.10
File name: City-Gross.APK
ID: se.radx.citygross
Version: 2.10
File Size: 8.1Mb



City Gross Screenshots

Free Download City Gross APK for Android
Lastest City Gross APK
Free Download City Gross APK

City Gross Info

Alla CityGross fantastiska erbjudanden direkt i din hand. Vår app uppdateras konstant med nya erbjudanden och receptfilmer! Du kan också göra smarta inköpslistor, samla stämplar i ditt stämpelkort och mycket mera. Appen är smidig, enkel att hantera och tar bara sekunder att ladda ner. Är du inte redan förmånskund blir du det automatiskt när du börjar använda appen.

Erbjudanden
Du får våra unika rabatter och erbjudanden direkt in i din app. Och med ett enkelt klick kan du lägga till dem i dina smarta inköpslistor.

Smarta inköpslistor
Inköpslistorna som du aldrig glömmer hemma. Det är enkelt att lägga till varor och appen sorterar automatiskt dina listor efter den ordning som varorna är placerade i din butik.

Recept
Vad ska vi göra till middag? Låt City Gross inspirera dig med veckans recept som tagits fram av vår egen kock Sara. Med ett enkelt klick kan du lägga alla receptingredienserna i en av dina inköpslistor. Hur du tillaga receptet ser du i receptets videoklipp.

Stämpelkort
Varje gång du handlar för en viss summa får du en elektronisk stämpel på ditt stämpelkort. När ditt kort är fullt kan du hämta en premie i förbutiken.

Butiksinfo
I appen hittar du snabbt öppettider, kartor och kontaktuppgifter för din butik.

I-butiken-erbjudanden
Med hjälp av smart platsteknik får du erbjudande i din butik. (Detta kräver att du har bluetooth aktiverad vilket kan ta extra ström).

What's new in City Gross 2.10

Rättad en bugg som påverkade uppdatering till nya erbjudande.
City Gross | 95 Reviewers | | Rating: 3

Download City Gross 2.10 APK

Previous
Next Post »